logo

Risk Officer - UNIVÉ Stad en Land


Apeldoorn -
We zoeken iemand die ervaring heeft op het gebied van risicomanagement en energie krijgt om dit aandachtsgebied binnen Univé Stad en Land verder door te ontwikkelen.


Wie zijn wij?

Elkaar helpen, dat is waar Univé voor staat. Wij zijn namelijk een coöperatie en dat betekent: Risico's delen. Krachten bundelen. Dat geeft rust en zekerheid.
We leven in een tijd waarin mensen steeds meer zelf moeten regelen. Ook geldzaken. Uit onderzoek blijkt dat klanten Univé al jaren rekenen tot de meest vertrouwde verzekeraars van Nederland. En ondernemers vinden al tien jaar op rij dat Univé hoort bij de beste zakelijke verzekeraars van Nederland.

Univé Stad en Land is één van de 9 regionale coöperaties. Ons werkgebied bevindt zich in Gelderland, Overijssel, Drenthe en Groningen. Met 12 vestigingen in het werkgebied, is er voor de klant altijd een adviseur van Univé Stad en Land in de buurt. De adviseurs worden vanuit Apeldoorn ondersteund door collega’s van Marketing, Communicatie HRM, Business Control, Risk & Compliance en ICT.

Ter versterking van het team Risk & Compliance zijn we op zoek naar een ervaren en doortastende:

Risk Officer (32-40 uur) 

De uitdaging

Binnen Univé Stad en Land is er continue focus op het beheerst uitvoeren van onze processen. Als Risk Officer speel je hierin een belangrijke rol. Samen met de Manager Risk & Compliance en jouw collega Risk Officer ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van het Riskmanagementbeleid en ondersteun je de directie en het management op onafhankelijke en objectieve wijze. Je vergroot het risicobewustzijn van de organisatie en hebt een signalerende en adviserende rol bij het vaststellen of de organisatie aantoonbaar “in control” is. Een belangrijk deel van je tijd besteed je aan het uitvoeren van tweedelijnscontroles om vast te stellen of afgesproken beheersmaatregelen daadwerkelijk worden uitgevoerd en of risico’s aantoonbaar worden beheerst.

Onze organisatie en ook ons risicomanagement is sterk in ontwikkeling. De focus beweegt zich in de komende jaren van controle naar advies. Vanuit een functie die ruimte biedt om er je eigen invulling aan te geven, bouw je aan de verdere ontwikkeling van ons risicomanagement raamwerk.

Wie ben jij

Onze nieuwe collega heeft een HBO+ werk- en denkniveau en bij voorkeur een afgeronde relevante opleiding als Bedrijfskunde of Bedrijfseconomie. Een opleiding op het gebied van internal auditing en/of risicomanagement is een sterke pré. We zoeken iemand die ervaring heeft op het gebied van risicomanagement en energie krijgt om dit aandachtsgebied binnen Univé Stad en Land verder door te ontwikkelen. Ervaring in de financiële dienstverlening is niet vereist, maar wel mooi meegenomen. Persoonskenmerken die goed bij de functie passen zijn: sociaal en communicatief vaardig, positief kritisch, zelfstartend, analytisch, overtuigend en initiatiefrijk.

Wat bieden wij?

Wij bieden jou een mooie functie binnen een prettige, collegiale en informele werkomgeving die volop in ontwikkeling is. Een prachtige mogelijkheid om te bouwen, je verder te ontwikkelen en goede resultaten neer te zetten. Verder ben je verzekerd van een goed salaris (minimaal € 3.191 en maximaal € 4.507 op basis van 38 uur per week) en prima secundaire arbeidsvoorwaarden.

Overige informatie

Als je denkt dat deze functie best eens bij jou zou kunnen passen, dan gaan we graag met jou in gesprek! Stuur je CV en motivatie naar ons toe via onderstaande link. Als je nog vragen hebt, neem dan gerust contact op met Jeroen Ouwerkerk (Manager Risk & Compliance), via 06-54681510.

In deze procedure doen we standaard een uitgebreide screening, inclusief het aanvragen van een Verklaring Omtrent Gedrag.

Locatie:
Apeldoorn
Meer informatie:

Als je nog vragen hebt, neem dan gerust contact op met Jeroen Ouwerkerk (Manager Risk & Compliance), via 06-54681510.

Direct solliciteren:

Graag ontvangen wij je sollicitatie voor de vacature van Risk Officer bij UNIVÉ Stad en Land in Apeldoorn inclusief CV via deze directe sollicitatielink.

 
 
Vacature geplaatst op 4-2-2020 16:00:03