logo

Senior Consultant Internal Audit - PwC


Amsterdam -
Als Senior Consultant Internal Audit adviseer en begeleid je (inter)nationale bedrijven en publieke organisaties over het bewaken en managen van risico’s en het toetsen van beheersmaatregelen in een steeds complexere omgeving.


Senior Consultant Internal Audit (doorlopende vacature)

Voor onze Internal Audit Services praktijk zijn we doorlopend op zoek naar ervaren Internal Auditors om onze praktijk te versterken. In deze rol adviseer en begeleid je (inter)nationale bedrijven en publieke organisaties over het bewaken en managen van risico’s en het toetsen van beheersmaatregelen in een steeds complexere omgeving. Je doorziet snel hoe processen beter kunnen en begeleidt hen bij het realiseren van effectieve en beheerste bedrijfsprocessen- en systemen.
Wil jij in je carrière verder groeien binnen onze Internal Audit Services praktijk? Lees dan verder.

Hoe ziet je werk eruit?

Je bent een adviseur en gesprekspartner voor (inter)nationale klanten over uiteenlopende onderdelen van hun bedrijfsvoering.
Je brengt op onafhankelijke wijze complexe bedrijfsprocessen en risico’s in kaart. Dit doe je op basis van gedegen onderzoek (‘audit’). Je interviewt stakeholders, voert verschillende analyses uit en toetst processen op naleving van bijvoorbeeld wet- en regelgeving. Op basis van je onderzoek stel je een rapportage op en adviseer je je klanten over een efficiënte en effectieve bedrijfsvoering.
Je werkt vaak intensief samen in multidisciplinaire teams, die kunnen bestaan uit bijvoorbeeld IT-audit experts, sustainability experts en dataspecialisten. Zo zorgen we ervoor dat we van maximale toegevoegde waarde kunnen zijn voor onze klanten en hen de beste begeleiding kunnen bieden. Verder denk je intern mee over het verbeteren van onze eigen processen en werk je proactief aan het investeren van onze relatie met onze klanten. Je denkt mee over het uitbreiden van onze klantenportefeuille en draagt daar actief aan bij.

In deze rol ben je voortdurend bezig met je ontwikkeling, zowel op inhoudelijk vlak als op soft skills niveau (bijvoorbeeld het versterken van jouw adviesvaardigheden). Binnen onze praktijk werk je samen met ervaren auditors bij mooie opdrachtgevers binnen de zakelijke markt en publieke sector. Je wordt tijdens een opdracht begeleid en gecoacht en bieden we je de mogelijkheid om regelmatig trainingen te volgen.

Je maak onderdeel uit van Internal Audit Services. Internal Audit Services is een Line of Service van Risk Assurance.

Wie ben je?

Je bent een talentvolle en ambitieuze professional op het gebied van financial audit, internal audit en/of riskmanagement en neemt de verantwoordelijkheid voor je eigen carrière en ontwikkeling. Je wil nieuwe kennis opdoen, je opgedane kennis delen, je netwerk uitbreiden en het beste uit jezelf en je collega’s halen.

  • Je hebt een afgeronde bedrijfskundige of economische WO-opleiding; bij voorkeur ben je ook post-doctoraal afgestudeerd (bijv. RO, RA of RE) of heb je het CIA-certificaat; 
  • Bij voorkeur heb je consulting ervaring en ervaring opgedaan met internal auditing, internal control (frameworks); risicomanagement en/of het verbeteren van internal audit functies; 
  •  Je hebt minimaal 3 jaar relevante werkervaring; 
  • Je spreekt en schrijft vloeiend Nederlands en Engels en kunt je gemakkelijk aanpassen aan nieuwe werkomgevingen;
  • Je bent zelfredzaam, flexibel, kritisch, proactief, innovatief en een teamspeler;
  • Ruimte en motivatie om soms binnenlands (soms buitenlands) te reizen indien nodig voor een opdracht.

Wat bieden we je?

Als je bij PwC gaat werken, kun je rekenen op een breed scala aan opdrachten en klanten en werk je samen met inspirerende en ervaren collega's. Je kan rekenen op uitgebreide arbeidsvoorwaarden die zijn opgesteld met aandacht voor jouw groei en flexibel werken en leven. Je krijgt een passend salaris, een laptop, een iPhone van de zaak, 30 vakantiedagen per jaar en optioneel een lease-auto. Daarnaast bieden wij jou een well-being budget. Dit is een persoonlijk budget van €750,- die je uit kunt geven aan jouw gezondheid, zoals: mindfulness, sport, lifestyle coaching en wellness.

Je werkt in een organisatie die zijn maatschappelijk verantwoordelijkheid neemt door Sustainable Development Goals na te streven, circulair te willen zijn in 2030 en een bijdrage levert aan sociaal ondernemerschap. Je werkt in een dynamisch en veelal multidisciplinair team waarbij persoonlijke en professionele groei centraal staat.

Bij PwC sta je aan het roer van je eigen loopbaan. Je werk is erg gevarieerd en afhankelijk van de opdracht, de klant, de specialisten in het team en je eigen voorkeuren. Internationale opdrachten behoren ook tot de mogelijkheden.

Neem je toekomst in eigen hand en solliciteer nu!

Interesse

Heb je interesse en voldoe je aan alle functie-eisen? Dan zien we jouw sollicitatie inclusief cv en motivatiebrief graag tegemoet. Je ontvangt binnen twee weken bericht over de voortgang. Heb je vragen over deze vacature? Neem dan gerust contact op met Talent Acquisition Specialist, Sara el Idrissi via sara.el.idrissi@pwc.com

Locatie:
Amsterdam
Meer informatie:

Heb je vragen over deze vacature? Neem dan gerust contact op met Talent Acquisition Specialist, Sara el Idrissi.

contactpersoon
 
Contact:
Sara el Idrissi
Talent Acquisition Specialist
E-mail
Direct solliciteren:

Graag ontvangen wij je sollicitatie voor de vacature van Senior Consultant Internal Audit bij PwC in Amsterdam inclusief CV en motivatiebrief via deze directe sollicitatielink.

 
Vacaturenummer: 235880WD
 
Vacature geplaatst op 1-12-2021 10:24:09