logo

Manager Accountancy en Advies - HLB Witlox Van den Boomen


Valkenburg -
Als Manager ben je vakinhoudelijk eindverantwoordelijk, een teamplayer en een tekenbevoegd Accountant. In deze afwisselende functie is geen dag hetzelfde, maar het aansturen en coachen van je team en zelfstandig relatiebeheer van je eigen klantportefeuille staan centraal.


Wij zijn voor onze locatie in Valkenburg op zoek naar een

Manager Accountancy en Advies

40 uur

Je bent ambitieus, een teamplayer en een tekenbevoegd Accountant. Daarnaast ben je een strategisch sparringpartner en help je graag onze diverse, lokale klanten met een weloverwogen advies. De combinatie van je team coachen, vaktechnisch verantwoordelijk zijn en sparren met klanten is voor jou van groot belang en hier haal jij je energie uit. Ontwikkel jezelf tot de Accountant die jij altijd al wilde zijn!

Wij gaan voor groots en daar wil je bij zijn!

De twee multidisciplinaire adviesorganisaties HLB Van Daal en WVDB zijn gefuseerd en worden wereldwijd ondersteund door het internationale HLB-netwerk. Dit zorgt ervoor dat onze gedreven medewerkers zich groots kunnen ontwikkelen. Een nieuwe organisatie waar grootse dingen gaan gebeuren en waar energie vrijkomt. We groeien in omvang, maar groter worden is niet het doel. We worden vooral enthousiast van de grootse impact die we als adviseurs en accountants samen kunnen maken. We helpen jou je ambities waar te maken.

Hoe ziet je rol als Manager Accountancy en Advies eruit?

Als Manager ben je vakinhoudelijk eindverantwoordelijk, een teamplayer en een tekenbevoegd Accountant. In deze afwisselende functie is geen dag hetzelfde, maar het aansturen en coachen van je team en zelfstandig relatiebeheer van je eigen klantportefeuille staan centraal. Daarnaast ben je in staat om met collega-specialisten te komen tot weloverwogen klantadviezen. Deze combinatie van werkzaamheden is voor jou van groot belang en hier haal jij je energie uit.

Tot onze klanten behoren, naast talrijke familiebedrijven, ook diverse nationale, middelgrote en grote ondernemingen. Belangrijk is de focus op de kwaliteitsverbetering van de dienstverlening en op de interne processen binnen de A&A praktijk. Als Manager kom je te werken in een adviesorganisatie met ongeveer 50 collega’s op het kantoor in Valkenburg. Je bent een verbindende factor binnen het A&A team en tegelijkertijd een meewerkend voorman. Er is een mooie mix van jonge, talentvolle mensen en ervaren professionals.

Wat we jou bieden:

Een vooruitstrevende organisatie waarbij de mens in ieder opzicht voorop staat en waarin samenwerken key is. Uiteraard kun je rekenen op een verrijking van je persoonlijke ontwikkeling. We bieden je mooie uitdagingen aan, waardoor jouw kennis en vaardigheden gestimuleerd blijven. Wij denken en zijn vooruitstrevend en voorzien onze klanten van diverse automatiseringsmogelijkheden, denk o.a. aan het vormgeven van data-analyses met de meest innovatieve software. Je zult deel uitmaken van het A&A team op ons recent gerenoveerde pand in Valkenburg.

Wat zien we graag terug in jou:

 • Een afgeronde AA opleiding;
 • 7-10 jaar ervaring binnen een accountantskantoor;
 • Je bent een gesprekspartner op elk niveau met goede communicatieve vaardigheden en leidinggevende ervaring;
 • Je bent een kartrekker en kunt jouw team motiveren waar nodig;
 • Je hebt kennis van en ervaring met klantenkring MKB+/DGA;
 • Je bent woonachtig in Zuid-Limburg.

Wat we jou zullen bieden:

 • Een hardwerkend, ambitieus en hecht team met collega’s op verschillende niveaus;
 • Wij bieden je een uitdagende functie waarbij je persoonlijke, maar ook vakinhoudelijke ontwikkeling centraal staat;
 • Veel vrijheid en flexibiliteit in jouw functie;
 • Een goed salaris, hierover gaan we graag met je in gesprek;
 • Een gunstige pensioenregeling.

Solliciteren?

Heb je verder nog vragen naar aanleiding van deze vacature of ben jij benieuwd naar de mogelijkheden binnen HLB Witlox Van den Boomen? Neem dan contact op met Talent Acquisitie Specialist, Michelle van Wanrooij, 088 194 8067. We kijken uit naar je komst.

Wil jij direct solliciteren? Klik dan op de button en solliciteer via onze sollicitatiepagina!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Locatie:
Valkenburg
Meer informatie:

Heb je verder nog vragen naar aanleiding van deze vacature? Neem dan contact op met Talent Acquisitie Specialist, Michelle van Wanrooij, 088 194 8067.

Direct solliciteren:

Graag ontvangen wij je sollicitatie voor de vacature van Manager Accountancy en Advies bij HLB Witlox Van den Boomen in Valkenburg inclusief CV via deze directe sollicitatielink.

 
 
Vacature geplaatst op 8-11-2021 14:09:22